Müsli, Yin yoga & nytt magasin

 
Veckan har varit lugn med inte lika mycket träning (3-4 pass). Fokus har varit på vila och pyssel hemma. Vi satte bröd som fick nattjäsa blev en råglimpa på morgonen. Jag har satt en ny pepparkaksdeg som vilar i 2 dugn. Fixade ihop en müsli.
 
 MÜSLI  
175 grader
30 minuter
ca 1 liters glasburk
 
 Blanda:
valfria nötter (2 dl) / jag använde paranötter
solrosfrön (1 dl)
pumpakärnor (1 dl)
linfrön (0,5 dl)
kokoschips (0,5-1dl)
torlade bär (2 dl) / jag använde gojibär
 
Sprid ut på plåt och rosta längst ned i ugnen.
Kolla varje 10 minuter så att inte müslin bränns.
 
 
 
Har hittat en ny favorit yoga pose.
Skön ställning för ryggen att slappna av och när bäckenet ilar.
 
 
Är ingen prenumeneringstyp men detta magasin är lite annorlunda och som en uppslagsbok.
Extra roligt att få den med posten!
En kaffe med grädde på det.
 

Kommentera här: