Första vanliga arbetsveckan.

 
Solen är här för att stanna! Perfekta morgnar för promenad har det varit. Man längtar för att få komma ut och insupa frisk luft och den fantastiska solen - vårenvinter är på g! Och det bästa är nog när man kommer in och får värma sig med en cappucino på kaffe & kokosolja + paranötter.
 
 
I tisdags var det slutapurt inför gymnasievalet (sista dagen idag!) med Öppet hus på Strömbackas spetsutbildning i dans. Tillsammans med rektorn och några elever presenterade vi utbildningen. Nu hoppas vi på många sökande.
 
 
Vissa dagar hinner jag frukostera en hel timma! Då blir det favoriten; chiapudding med jordnötssmör och bär (denna gång lingon), espresso longo och Nyhetsmorgon.
 
 
Senaste tiden har jag verkligen haft tur i spel. Eller rättare sagt tävlingar med motiveringar. Vann denna tavla som är ett foto taget i Göteborg, närmare bestämt Haga. Längtar tills den hänger ovanför sängen för att varje dag påminna mig om favoritstaden.
 
 
Första vegetariska veckan har gått smärtfritt -titta vad vackra de ugnsbakade brysselkålen är! Gott är det också!
 
 
I torsdags, 4/2, skulle fira fettorsdag som i Polen firas med pączki (munkar med rosenmarmelad), men inga bra munkar fanns i stan så C fick en krämbulle och jag en kaffe-biskvi till kaffet. Vi har tittat på en lägenhet i det nya 15-våningsbygget; 11 papp för en trea, känns saftigt...
 
 
Fredagen spenderades först i danssalen med fantastiska gymnasieelever och arbetsdagen avslutades med lite pappersjobb. Eftermiddagen innehöll långkok (vegetarisk chili) och glassätande framför 'På spåret'. Gjorde en genial chokladsås på ljus sirap, smör & kakao.

Kommentera här: