Karolina K

Omväxling förnöjer!
 
Av bilden att läsa ser det ut som att vi ska flytta. Nej, vi ska inte flytta. Jag möblerar om lite bara! Älskar förändring, speciellt till det bättre. Lillans säng har stått precis bredvid våran och nu fick den ny plata vid väggen mittemot - ett steg i taget i att flytta ut henne till det rum som ska bli hennes. Dock har vi inte bråttom. Så länge alla tre i familjen sover bra så får hon vara hos oss. Det kommer väl en dag när hon INTE vill somna bredvid en. Bra att förbereda sig mentalt.. hehe
 
 
 
En förmiddag i juli i gamla stan.
 
Det är en speciell atmosfär i gamla stan, i Kraków.
 
Duvor som strosar runt i parken, Planty.
 
 Ett stopp vid MacDonalds där jag och mamma åt varje fredag efter skolan för att få äta friterade pajen som slungar mig tillbaka till barndomen.
 
Fluffig cappuccino på baren, Dym.
 
Titta på alla människor, fina byggnader och droskor.
 
Februariflickan blir 1,5 år!
 
Början på augusti och vi kunde under många dagar in i månaden äta lunch ute på balkongen! Hemm och tillbaka från den långa semestern. Först tre veckor i Stockholm sedan lila länge i Kraków. Lillan har växt massor, både på ut- och insidan. Numera klättrar hon upp för trappor, soffan och sina små stolar. Damen är väldigt bestämd och vill ha på sig sin favorittröja med kaniner äta själv med sked eller gaffel och flina glatt kl fem på morgonen. Imorgon fyller hon 18 månader, wow!