RAW NÖTELLA CUPCAKE

 

RAW NÖTELLA CUPCAKE ——— firar en dag senare Nutelladagen 5/2 med dessa godingar till kaffet. Receptet är från boken ”Veganska bakverk” & glasyren smakar verkligen nutella fast som med mörk choklad! Följande mängd blir st 12 cupcakes.

 

CUPCAKE:

120 g mandel

60 g hasselnötter

140 g urkärnade dadlar

1 msk kokosolja

1 msk honung

3-4 msk kakao.

Mixa alla ingredienser och fördela i muffinsformar samt ställ i kylen 2 h.

 

GLASYR:

140 g urkärnade dadlar

100 g kakao

1,5 dl mandelmjöl / någon växtbaserad

1 msk kokosolja

2 msk honung

 

Mixa alla ingredienser och bred på strax innan servering. Förvara cupcakesen i frysen.

 
1 Angelica Wåhlin:

skriven

Åh, spännande! Måste testa :)

Svar: Gillar man nutella så är dessa supergoda!
Karolina K

Kommentera här: