Karolina K

69,5 nya kvadratmeter
 
 
Sista möbeln under sista dagen i lägenheten på Hamngatan kontra första morgonen och första kaffet i den nya lägenheten.
Från 40,5 kvadratmeter till 69,5!
Det tog oss tre dagar att köra, bära och städa. Uppackning av kartonger är vi fortfarande i gång med - sakta men säkert bygger vi upp ett nytt hem.
Känns fantastiskt bra!
 
 
 
 
From Sammy with Love
 
I söndags intog vi våra publikplatser på Kulturens hus i Luleå. Tillsammans med Svenska Balettskolans i Piteå elever och lärare fick jag avnjuta jazzmusikalen "From Sammy with Love". I rollerna var Karl Dyall & Rennie Mirro och der bjuds på en fantastiska sångnummer, korta danssekvensen och inte minst av allt en intressant story om Sammy Davis Junior. Vi fick följa med från start, då han var 3 år gammal och fick ett par steppskor till tiden då han uppträdde med Frank Sinatra och hade blivit en mycket välkänd figur inom artistbranschen. Jag är mycket förtjust i jazzmusik så detta var en härlig upplevelse både för ögat & själen!
 
Micropaus, pannkisar & leopardtights.
 
 
Vid Norra Hamnen kan man insupa lugnet av de helt vinter-övergivna båtplatserna. Tog en micropaus mellan cyklandet från ena till andra arbetsplatsen. Balsam för själen.
 
 
Söndagsfrulle som sig bör, CHIAPANNKAKOR för två som intogs till morgon-tv. Vi slukade andra avsnittet av Berlinmurens fall på SVTplay, väldigt intressant dokumentär. Mycket som man inte fick lära sig om i skolan.
 
~
 
Recept på CHIAPANNKAKOR:
Vispa följande: ägg (2st), fil/yoghurt (1 dl), vatten 1 (dl), chiafrön (2 msk), fiberhusk (1 msk), salt (1 nypa).
Stek i kokosolja (1 msk).
Servera med tex: frukt/bär, grädde/sirap, nötsmör/nötter och eventuellt kokoschips.
 
 
 
Helgens gympass lyxades i leopardtightsen. Crosstrainen gick varm och sedan testade jag ett nytt upplägg på styrka. Ett golv (eventuellt en matta för känsliga), en vägg, två vikter, en pilatesboll och några maskiner är vad man behöver.