LCHF 3

 
 
Inne på tredje veckan av fyra och magen känns stabil. Suget efter choklad finns kvar och jag varvar nötter och choklad som efterrätt/mellis.
 
~ 21 januari
9.00 frukost: ett glas vatten, chiapudding på 0.75 dl mandelmjölk, 0.75 dl grädde, 1.5 msk chiafrön, halv dl hallon och blåbär, 1 msk jordnötssmör, americano med 2 msk grädde.
12.30 lunch: ett glas vatten, omelett på 2 ägg, halv äggvita, 1 dl prästost, 1 dl grädde, 25 g tupp i vin, 125 g stekta champinjoner, romansallad, röd paprika, americano med 2 msk grädde.
18.00 middag: 250 g pulled pork, 150 g coleslaw, vatten
21.30 avokado, vatten
23.00 grönt te, 3 choklad aka nyttobollar
 
~ 22 januari
9.00 frukost: ett glas vatten, äggröra på två ägg, 3 baconskivor, americano med 2 msk grädde.
11.30 americano med 2 msk grädde.
14.00 lunch: 75 g pulled pork, 125 g stekta champinjoner, 100 g coleslaw.
18.00 valnötter 75 g, 3 glas vattem.
21.30 middag: 60 g sallad, skinkstek, halv dl gräddsås.
 
~ 23 januari
8.00 frukost: chiapudding på 1.25 msk chiafrön och 1 dl kokosmjölk, americano med 2 msk grädde.
11.00 chokladkaka, 1 dl grädde, dopio
14.30 lunch: 2 stekta ägg, 8 baconskivor (1 pkt), 40 g blåmögelost, halv dl röd paprika, halv avokado.
19.00 middag: brysselkål, skinkstek, halv dl gräddsås, 40 g blåmögelost, halv dl röd paprika.
21.00 tre bounty-bollar, grönt te
 
~ 24 januari
9.15 frukost: ett glas vatten, chiapudding på 1.25 g Chiafrön & 1.25 dl kokosmjölk, halv dl hallon, americano med 2 msk grädde.
13.30 lunch: två glas vatten, 175 g rökt sik, bladspenat, kruksallad, röd paprika, kall sås på turkisk yoghurt, limejuice, sambal olelek, worstersås & svartpeppar.
17.00 americano med 2 msk grädde, 50 g nötter (cashewnötter, paranötter, macadiam)
20.00 middag: vitkålsgratäng, oxsvans i sås på tomat, paprika, vitlök, gul lök, sherry, lagerblad.
 
~ 25 januari
10.00 frukost: ett glas vatten, chiapannkakor på 1 msk chiafrön, 1 msk fiberhusk, 2 ägg, 1 dl cashewmjölk, stekta i 2 msk kokosolja, hallon, 1 dl vispgrädde, 25 g valnötter, americano.
15.00 lunch: vitkålsgratäng & oxsvans, americano med 2 msk grädde.
19.00 middag: regnbågslax, sås på 100 g smör, citron, salt och peppar, 40 g ruccola, 40 g bladspenat, 25 g gurka.
 
~ 26 januari
9.00 frukost: ett glas vatten, 2 dl turkisk yoghurt, 1 msk kokosolja, 1 dl (50 g) nötter (cashew, para & macadima), 1 msk kakao.
12.00 lunch: regnbågslax, sås på 100 g smör, citron, salt och peppar, 40 g ruccola, 40 g bladspenat, 25 g gurka.
13.30 americano med 2 msk grädde.
19.00 middag: ostpasta, 4 skivor bacon, en stekt äggvita, avokado.
23.00 te, 3 chokladbollar aka nyttobollar. 
 
 
~ 27 januari 
9.00 frukost: ett kokt ägg, ett glas vatten, chiapudding på halv dl cashewmjölk, halv dl grädde, 1 msk chiafrön, halv dl hallon, americano med 2 msk grädde.
11.30 americano på dopio med 2 msk grädde.
14.00 lunch: grönt te, smörgåstårta med rakor, skinka, ost, gurka, tomat, majonäsröra (enda icke LCHF-iga).
17.00 nötter 50 g cashewnötter, paranötter, macadaninötter 
20.00 middag: hängmörad entrecote, bearnaisesås på 100 g smör, en äggula, dragonblad och salt och peppar.
 
 
 
 

Kommentera här: