Tillfällen att andas.

 
Helgen startade fredag eftermiddag med en lunch tillsammans med Beatrice på Stadshotellet, buffé för 85 spänn. Fint höstväder och vårkappan hänger med ett tag till! Kvällen spenderades också på Statt tillsammans med Cs kollegor; jag och ett killgäng. Trevligt sällskap men maten var mycket bättre (läs: prisvärdare) vid lunchen. Jag åt gös med rödbetor på pure gjort av gröna ärtor för 265 kronor.
 ~
Lördagen hängives åt efterlängtad massage, sedan handling och vecko-städning. Nu har vi så kallt i kylen att äggen nästan börjar frysa. De, och smör får stå framme som en installation på köksbänken. På kvällen hade vi en gäst som bjud på förrätt ~ renkött på glutenfri toast med pepparrot, laktosfri créme fraîche och parmesan. Vi, rättare sagt C, hade tillagat huvudrätten ~ kycklingklubbor med knastrigt skinn och massa smör, ugnsbakade mini-plommontomater, brysselkålsgratäng och sallad. Efterrätten blev vi också bjudna på ~ créme brulée smaksatt med passionsfrukt. Jag bryggde kaffet och stod för trevligt sällskap!
 
 
Söndag startade med äggröra och renkött. Köpte två nystan garn och satte igång. Vilken lycka att få sticka igen!
 

Kommentera här: